Voor 13u besteld, de volgende dag geleverd

Gratis verzending

Belgische webshop

Scherpste prijs

NL

Reviews - Trustpilot


Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mooie koffers

Ik ben zeer tevreden over de koffers en de snelle levering. De koffers zijn heerlijk ruim en hebben een chique uitstraling. De koffers komen stevig over, ik ga ze binnenkort uitproberen dus ben benieuwd of ze de reis gaan overleven. Ik ben blij met mijn aankoop en zeker voor de prijs en hoefde geen verzendkosten te betalen. Hier een blij mens.


Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

AANRADER!!…

Had de grote koffer L besteld maar door een misverstand aan mijn kant dacht ik dat ik een verkeerde maat koffer had gehad een email gestuurd maar werd daarna gelijk terug gebeld door een zeer vriendelijke meneer die alles uitlegde en het misverstand uit de wereld hielp. de koffer is super mooi en stevig, ik heb gelijk daarna ook de koffer S gekocht voor de handbagage kortom zoek je een kwalitatief goede koffer voor een redelijke prijs . EEN AANRADER!!


Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Reistrolley Air-Z

Snelle levering, aangenaam verbaasd bij het uitpakken van de reistrolley. Mooi afgewerkt en ziet er heel stevig uit. Zeker een aanrader prijs/kwaliteit.


Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Quick delivery and very good service ! I choosed the orange colour and it looks fanrastic. The suitcase is very light and the model is very nice.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×