Voor 13u besteld, de volgende dag geleverd

Gratis verzending

Belgische webshop

Scherpste prijs

Welk materiaal geniet mijn voorkeur?

Een degelijke koffer is een must voor elke reiziger. Zeker tijdens vliegreizen krijgt bagage heel wat te verduren. Ook voor breekbare en kostbare  spullen is ons gamma van harde koffers ideaal. Tenslotte is een harde koffer steeds de veiligste keuze. Vertrek zorgeloos met de kwalitatieve koffers van AttitudeZ. Maar welk materiaal geniet nu uw voorkeur? 

ABS of PolyPropyleen

ABS  is uiterst krasbestendig door zijn wafeltjespatroon. Bovendien zal een koffer van ABS sneller zijn vorm terug aannemen nadat er een deuk in zit. De meeste ABS koffers zijn lichtgewicht waardoor je meer gewicht voor je bagage over hebt. Een koffer van ABS is niet het allersterkst of het meest lichtgewicht, maar een stuk goedkoper dan dure materialen zoals Curv of polycarbonaat. De ideale keuze voor de reiziger met een budget. Ons populairste model Air-Z is zo een budgetvriendelijke ABS reiskoffer. 

PolyPropyleen koffers zijn oersterk en daarom uiterst geschikt voor de frequente reiziger. Het materiaal is iets zwaarder dan curv of polycarbonbaat, maar wel stukken goedkoper. Ontdek de EliteZ als u een veeleisende reiziger bent die op zoek is naar een stijlvolle en tijdloze koffer. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×